OBEY

Citeam ieri niste stiri economice… (viva el economist y el bloomberg) si mno desi sunt site-uri unde poti avea conturi premium, deci site-uri care pot atrage fonduri, ei accepta sa puna si add-uri pe site, pentru a genera venitturi aditionale. Ok nimic nou, nu ii acuz in vreun fel dar hei… esti un site care aduce stiri despre politica / economie  si altele acum in mod normal te-ar interesa ce fel de add-uri pui. De exemplu… nu ai pune reclama pentru mijloace miraculoase de slabit, sau ? ai pune ?

Uite ce reclama gasesc eo:

Obey itOk … again mi se pare stupid sa pui o astfel de reclama pe un site ca cele 2 mentionate dar macar reclama sa fie… reclama. Adica mereu add-urile astea ar trebui (dupa mine) sa aibe un before cu tanti / nenea in care ei sunt grasi / urati si un after in care radiaza de frumusete. Bun asta e ideea si aici;  acum trebuie sa demonstrezi ca e vorba de aceeasi persoana, ca „metoda” ta a functionat.

Sa analizam… before mamica avea cu 41 lbs mai mult (un mic calcul matematic), adica 18 kg in plus. Stai putin… vi se pare voua ca in prima poza tipa are 18 friggin kg in plus ? Poate ca pierce-ul ala cantareste 16 kg … ca vedeti in a doua poza nu mai este. Asta sau sunt prosti aia de au creat add-ul si nu stiu sa aleaga pozele cum trebuie…

In prima poza mamica asta e rebela, are un pierce in burta… dupa nu il mai are. Asa e; pierce-ul ala ar fi stat totally un-sexy pe abdomenul asta perfect al ei…  ( de precizat ca nu mi se pare ca in cazul A, mami ar arata urat… adica e decent nu e ceva de „VREAU SA SLABESC 18 KG!!!”)

Si in incheiere : „she droped 21% of her body fat” … frate nu are fat in prima poza (bine nu chiar atat de mult), si daca 21% din grasimea ei cantareste 18 kg inseamna ca eo am 130 kg dupa standardele voastre…

Anunțuri
Categorii:Cugetari Etichete:, , , , , , , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: