Prima pagină > Simple life > Freaks of nature

Freaks of nature

Ma uitam la un documentar despre Terra; in principal despre ecosisteme si cum unele animale sunt obligate sa migreze ~ 1000-4000 mile (cam 1600-5400 km) pentru a ajunge la apa/mancare ah da si despre cum mankind „fucks” things up.

Anyway ce mi-a atras atentia a fost o descriere a ratelor „Mandarin” (nu stiu daca au un echivalent in limba romana, in engleza se numesc Mandarin Duck, plus mi-e lene sa caut asa ca o sa trebuiasca sa ne multumim cu asta). Eh aparent astea is niste rate care ajung pe la un 40-50 de cm lungime, cu alte cuvinte niste rate standard pe care le are bunica in curte, poate chair mai mici.

Eh ce e asa de smecher la astea? Pei nu la rate in mod direct, ma refer la bobocii ratelor. Aparent mama rata isi face cuibul sus in copac; presupun ca va intrebati de ce o chestie care trebuie sa innoate ca sa manance, doarme in copac? Nu stiu nici eu, presupun ca pentru priveliste. In fine, cum cuibul e in copac, intrebarea buna e cum se dau jos bobocii din cuib ? Eh un raspuns la fel de usor, fac pe Tokio Hotel si se arunca din cuib. Da… se arunca de la ~ 2-3m in gol. Daaaa bine or fi pe jos frunze la greu care cica amortizeaza caderea dar eu o sa raman totusi la parerea ca sunt rate din cauciuc sinucigase.

Proof:

Imagine walking through the forest and from nowhere paradrop ducklings attack you

Mergem mai departe cu puii de Caribu (un fel de cerb) care pot alerga la fel de repede ca un lup alb, care apropo e pradatorul lor natural. Nu vi se pare smecher? Imi cer scuze dar nu imi amintesc cum puteati voi alerga in 5-8 la fel de repede ca tipu de a 12-a care va fura sandvisul impachetat de mamica voastra.

Baby CaribouEat ma’ grass slowpoke!

Ah am mentionat ca puii astia de caribu traverseaza cam 3200 de km pentru ajunge la mancare? Da… data viitoare cand vreti sa mergeti sa mancati duceti-va in la primul restaurant de la vreo 200 km de casa voastra; si nu aveti voie cu pachet pe drum, sau masina.

*Documentarul se numeste Earth 2009. (dar aparent exista si Earth 2007 care e aceeasi treaba doar ca naratorul difera)

Reclame
 1. Mesa
  11 septembrie, 2009 la 7:26 pm

  WTF? Why that goat showing me the ass?

  *shoo goat*

  ……………. goats!

  • 11 septembrie, 2009 la 7:34 pm

   he showing you the tail… and he aint a goat >.<

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: