Bad-ass

Ma invarteam ieri pe la piata si am dat de ceva funny.  Ehm un cuplu se pupau ei pe acolo si deodata el: „dar te bag in marinimia mamei tale”, ok pe langa faptul ca era la PIATA unde sunt destui de multi oameni…  nu a fost chiar cea mai discreta insulta toata lumea auzindu-l. Peste cateva secunde tot el: „da mai da-te in marinimia mea ca ma tot certi atat”. Inca 15 secunde si se pupau la loc…

Ok deci, erm… ce a fost aia ?. Adica o injuri in ultimul hal si totusi nu ai nici o problema in a te saruta cu ea imediat dupa ? Frate daca tot esti suparat… macar fi pana la capat, nu fi suparat 3 secunde si gata. Hai sa zicem ca el e usor ciudat, dar ea ? Muher ce ai ? Doar ce si-a batut joc de tine in public si nu ai nici o problema cu asta ? Hai el ca el da’ e ceva gresit la tine. Adica, de ce sa accepti asa ceva?  Chiar vorbeam pe chestia asta cu L acu cateva zile, hei ca femeie daca sti sa vorbesti, sa iti „conduci” omu’ pei nici nu se ajung la rahaturi mentionate mai sus… Dar hei „e si prosti” in lume.

a caveman and his wifeOk, now imagine them kissing…

Tot ieri am fost la un suc cu 15 (bine 14, ca nu am fost sa ma intalnesc cu mine…) dintre fostii mei colegi de liceu. Hei cu unii nu ma vazusem de aproape un an intreg, deci e ceva… (poate unii prezenti or sa spuna ca eram 17, da eram 17 dar 2 nu au fost din clasa noastra…)

A fost placut, chiar placut, nu am ras asa de bine de ceva timp… (bine asta se datoreaza lui A.A, A.V. si lui C) Bine un mic deranj ca unii inca au ramas cu „cum era inainte” … ma unii se schimba (nu ma refer la mine), doar deschideti ochii.

Reclame
 1. AV
  10 septembrie, 2009 la 3:28 pm

  What was so funny? Am i a clown to you? Do i amuse you? Do i make you laugh? Tell me:P P.S: Good reunion.

  • 10 septembrie, 2009 la 3:31 pm

   well u don’t have a red nose and a white face so u aint a clown, but yes u amuse me 😀

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: