I smell danger

Uite cum ma invarteam eu azi prin oras, cu „manevre” (meh defapt de alergat dupa niste acte, facturi, extrasuri de cont, dovezi de resedinta si specimen de semnatura; chestii plictisitoare dar necesare).

Uhm nu stiti cate puteti auzi pe strada, cate prostii pot spune unii sau cat de cocalari pot fi altii (de exemplu: X se opreste la restaurant ca sa comande o apa plata si…. atat 😐 ). Sau uhm de exemplu am vazut un afis cu 2 tipe (caricaturizate) si una dintre ele seamana cu fosta mea profa de chimie … Nu intrebati, promit ca o sa fac o poza.

Si… poza zilei :

Dangerous Blonde

Uhm… „danger blonde”. Si mai ziceti ca noi suntem rai ca ne legam de blonde, ca facem tona de bancuri cu … blonde.  Bine bine, in mare parte e adevarat, facem destul de multe bancuri cu blonde, dar hei sunt amuzante. Plus, acum ne permitem sa fim si mai rai. Adica blonda la volan ? asta e un fel de cireasa pe tort, pe de o parte ca e femeie la volan ( nu imi sariti in cap… majoritatea femeilor nu stiu sa conduca, restul … cele care stiti aveti respectul meu) si pe de alta parte ca e si blonda… imi intelegeti amuzamentul ? 🙂

Dar,  e clar ca mesajul ala a fost pus acolo cu consimtamantul domnisoarei platinate. Deci pana si ea e constienta ca e un pericol public… (ma rog ar fi mai grav daca pancarda aia e acolo si ea habar nu are)

P.S. Dovada ca nu numai noi (prin noi ma refer generic la toti cei care rad de blonde) ne batem joc de blonde… vedeti pana si pasarile sunt foarte ironice in zilele de azi.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: