Tiviu prost

Ma gandeam asa in umila mea „nebunie mentala” ce emisiuni de 2 bani avem la televizor. Adica, de cand am fost acasa, cele cateva ore (puse cap la cap) in care m-am uitat la TV, se rezuma la ascultat muzica (bine la urmarit videoclipuri). Nimic altceva… filme bune nu sunt, numa prostii care ei le scot de prin arhiva lui 2000, oricum filmele le vad fie la cinema fie la laptop dar nu asta e ideea.

Uhm emisiuni bune nu mai sunt… doar „In gura presei cu Mircea Badea” mai merita un pic, dar nush parca nici el nu mai e la fel de amuzant cum era inainte. Acum avem hit-uri din partea „tradati in dragoste” „fata lu’ tata” … ce e asta frate? A prostit poporul roman peste noapte… cum poti sa te uiti la asa ceva? unu la mana; si doi unii chiar nu stiu ca astea is regizate. Adica unii chiar spun „vaiii dar ce nesimtita, ai vazut a furat din casa etc etc etc.” Frate e platita ca sa „fure din casa”. Ah sa nu uit de Dan Negru. Ma sincer, nu am nimic cu el, desi are un tignal… te doare capul, dar presupun ca trebuie atunci cand incearca sa acopere nebunia de acolo. Asa, toate emisiunile lui Dan sunt ceva care implica romanul de rand, in situatii cat mai hilare (cel putin asta se vrea a fi) pentru a primi o oarecare recompensa.

Top Gear, acum aia era o emisiune draguta. Daaa implica multe masini dar era foarte foarte amuzant cum le prezentau, umor britanic ce sa zic. Noi ce avem ? Promotor? cred ca promotor se numeste, ultima oara cand m-am uitat era un cocalar care isi prezenta leon-ul in care a bagat 50.000 € (asta zicea el). Va dati seama cat de nebun trebuie sa fii ca sa investesti 50.000 € intr-o masina care valoreaza aproximativ (full option)  26.000€ (modelul cupra care este cel mai scump)? Adica mai pui bani echivalent cu de 2 ori masina… daca asta nu e prostie curata (da-o incolo de hobby… de „tuning auto”)

Stiri careva? Da mereu vreau sa vad dezastre, crime, violuri prezentate ca si cum ar fi fost doar niste statistici, doar nise material de prezentat la ora 5 sau la cat or mai fi stirile. (7 parca nu ?). Apropo de stiri, astea parca erau sursa principala de balbe pentru cronica. Dar sincer, si cronica parca si-a pierdut din farmec. Ori nu le mai iese lor emisiunea ori s-au desteptatit si astia cu stirile si nu mai au material alde gainusa. Dar cum sunt „rau” o sa zic ca nu mai sunt ei la fel de amuzanti… sa se desteptateasca astia ? in nici un caz.

Evil TV

Reclame
 1. cristi
  15 iulie, 2009 la 12:28 pm

  ma la faza cu leonu lu ala nu ai dreptate sincer :)..

  • CH
   15 iulie, 2009 la 12:31 pm

   adica… tu ai investi intr-un leon atata ?
   si am zis ca atata ar fi zis cocalaru ala ca a investit… si sincer se poate adice avea kit de fibra interior si exterior, jenti cromate, sistem audio, custom paint, custom interior, motor schimbat, practic tot ce se poate… si nush nici eu nu cred ca se duce suma pana la 50.000 € dar undeva acolo tot e.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: