Prima pagină > Simple life > His last wishes

His last wishes

Ma uitam prin stirile de dimineata si vad ceva interesant… „testamentul lui MJ”. Bine interesant pentru ca aparent e un scandal cu treaba asa. E un scandal ( clasic as putea adauga) intre avocati si mama artistului.

Mai exact… mama artistului „se bate”, prin avocatii ei, pentru controlul afacerilor iar „avocatii” (defapt avocatii cu care MJ a colaborat undeva la 25 de ani) care vor sa se respecte un testament din 2002. Acum, 2002 ~ 2009 cam mica mare diferenta, adica sunt intrebari privind testamentul, daca acesta intr-adevar mai reprezinta ultimele dorinte ale lui M, (chestie subliniata de mama, care mai spune ca MJ a murit fara testament). Practic lumea se bate pe bani.. bine din ce vad eu in stire mai mult mama isi vrea „cascavalul” copii presupun ca … vor si ei bani dar nu cred eu ca sunt ei atat de … materialisti sau insetati dupa averea „regelui”. Desi nu stiu sincer care e treaba cu Michael Jackson Family Trust-ul (aici se duce toata averea lui MJ; un fond mai special). Ma refer la faptul ca nu vad de ce ar face avocatii lui MJ atata caz cu respectivul testament din 2002, presupun ca sunt si ei remunerati cumva prin respectivul fond… in fine am detaliile ma opresc aici din comentat.

In fine. testamentul din 2002 il gasiti aici. Dar are un limbaj prea… „conform legii”. Mi se pare o mare prostie limbajul specific legilor. Adica inteleg ca trebuie sa nu lase loc de interpretare, pentru a nu lasa „portite” … dar frate are un stil de te doare capul…

Ma rog ce e oarecum … amuzant sunt numele celor 3 copii:

Prince Michael Jackson

Paris Michael Katherine Jackson

Prince Michael Jackson II

Ok… nu vreau sa critic fostul rege pop (care acum il putem numi „legenda pop”) dar parca e usor egocentrism aici.. putin narcisism. Adica … 3 copii toti trei MJ ? Si ce e cu Paris Katherine ? Stiu ca inca nu se stie daca e fata sau baiat… Prince si Prince II ? Come on… ce e asta trilogie ?

Ma rog, principalele idei scrise in testament sunt urmatoarele (citat din 9A.M.):

Principalele dispozitii ale testamentului redactat in 2002:

  • Michael Jackson declara pe propria raspundere ca nu este casatorit, precizand faptul ca mariajul sau cu Deborah Jean Rowe este incheiat. Acesta adauga ca are doar trei copii: Prince Michael Jackson JR., Paris Michael Katherine Jackson si Prince Michael Joseph Kackson.
  • Numirea avocatilor Branca si John McClain drept executori ai testamentului, fara posibilitatea de a fi inlocuiti. Astfel, acestia, ca reprezentanti ai averii, au toata puterea si autoritatea de a se ocupa de afacerile si bunurile artistului, cum cred de cuviinta.
  • Katherine Jackson, mama lui Michael, primeste custodia temporara a copiilor minori ai artistului, iar la moartea acesteia custodia copiilor ii va fi atribuita cantaretei Diana Ross.
  • Intreaga avere este lasata familiei, prin intermediul unui fond (Michael Jackson Family Trust), toate bunurile fiind pastrate, manageriate si distribuite ca parte din acest fond si spre buna sa functionare.

fighting money

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: