Au naturel

Azi ma invarteam prin casa si era tiviu’ dat cu sonor ceva mai tare pentru ca in buc nu prea ma uit la tiviu si am zis macar acasa… chit ca e mai mult pe post de radio ( eu invartindu-ma de zor prin casa… pe principiul „pinball” ). Eh prin invarteala mea aud ceva de genul ” da specialistii recomanda folosirea unui spray special pentru a fixa make-up-ul” … ce ?

Ok imi cer scuze ca deja sunt iesit din aria mea limitata de cunostiinte da… adica pentru mine spray-ul se imparte in 4 categorii: „eau de toilette”; deodorant; spray de vopsit; si mai sunt unele cu lipici inauntru (care imprastie lipici… destul de faine 😀 ). In fine… nu cred ca spray-ul asta de vorbea tanti e categorisit in vreuna din cele 4 de mai sus… desi ar fi fost amuzant sa fi fost vorba de un spray cu vopsea :D. Mno… curiozitatea ma omoara si ma duc sa vad care e spirla.

Defapt era nush ce duduie care vorbea cu o alta duduie, „make-up-artist”. Da… clar, sunt paralel cu chestiile de genu da na… nu aveam ce face. Stau eu asa ma uit ca bou’ la poarta de fier a fabricii si nu intelegeam ce vorbeste asta… de culori pastelate, de turcoaz cu un cafeniu ca nush ce… in fine ce m-a amuzat, zicea ea ca ele sunt pro natural, ca e vara sa se poarte cat mai flu flu, cat mai lejer si recomanda, la machiaj, culori gen turcoaz, albastru deschis… ce ma ? Odata ca mi se pare ca ar arata ciudat rau…. dar parca acu cateva secunde ziceai „cat mai naturale” si acuma spui de invinetit ochi ? Mi se pare mie sau cineva nu prea are o logica in vorbire… bine, repet nu e un domeniu familiar mie, poate ea are o logica dar cum eu is „pe langa”  cu subiectul asta posibil sa nu ii vad logica.

Beauty

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: