Prima pagină > Simple life > Prostia umana – live

Prostia umana – live

asa cum v-am promis aseara… voi scrie despre prostia umana ( toate cazurile de aici sunt cazuri reale )

– cat de prost sa fi… sa alergi dupa un autobuz in speranta ca il prinzi dar nu oricum…. fix in linie dreapta in spatele autobuzului, nu pe trotuar pur si simplu pe strada in linie dreapta, astfel incat soferul sa nu te vada ca tu alergi ca un dobitoc cu plasa cu salam dupa tine? Nene frate, macar alearga pe trotuar sa te vada ceafa grasa de conduce „masina” (aparent „masina”=autobuz pentru bucuresteni…) ca vrei sa ajungi in autobuz si macar sa nu iti dea tzeapa sa nu iti inchida usa in fata.

– cat de proasta sa fii sa spui ca un tricou fara umeri (sau fara partea superioara) e tricou de vara…. ma nu stiu eu prea multe despre garderoba feminina dar macar am si eu ceva idee ca aia se numeste maieu nu tricou de vara…

– cat de prost sa fii sa nu iti dai seama ca la vagonul de tren daca scrie „23 BIS” … „BIS” ala e acolo ca sa isi dea seama fiecare tzaranel din gara ca sunt 2 vagoane cu numarul „23”. Si ca vagonul 22 (tinta) este putin mai jos… nu cum ar spune logica matematica imediat dupa „23 BIS”. (asta am patit-o eu….)

– cat de prost sa fi… ca sa inventezi tonomatul din ASE… ma refer la prostia aia de unde iei suc/batoane de cioclata/ napolitane etc, dar nu la tonomat in sine… la principiul de „auto-servire”. Asa, ce ma enerveaza la el ? pei simplul fapt ca atunci cand iti iei suc, la 0.5 sprite mai exact, este pus undeva la mijloc … la semi inaltime si asta cade jos… la vreo 1m distanta. Evident treaba se agita si tu tre sa stai ceva pana sa il poti deschide… chiar daca iti e sete ca afara e foarte cald si neuronul s-a supraincalzit ca ai incercat si tu sa inveti ceva. Mai rau e cand iti iei la doza… aia n-ai ce-i face frate deschizi acu deschizi mai tarziu aia tot o sa sparcaie pe langa si o sa te murdaresti de sprite….

– cat de prost sa fii sa uiti o chestie dupa ce chestia aia ti se spune de 3 ori, mai intrebi pe mess odata si mai suni doar ca sa „te asiguri”.

duh

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: