Prima pagină > ASE, Buc life, Scoala, Simple life > Carduri BCR – ASE

Carduri BCR – ASE

Card

Asa cum bine stiti, toti studentii de la ASE anul I au fost rugati sa completeze o fisa incare specificau daca doresc sau nu un card BCR, pentru a fi mai usor ASE-ului sa „ne ia banii” si implicit noi sa-i luam ASE-ului niste banuti.

Eh toate bune si frumoase, la un moment dat umbla vestea prin ASE ca s-au emis cardurile pentru elevii bursieri. Ok nici o problema, teoretic era doar o problema de timp pana cand si noi, studentii non-bursieri, urma sa ne primim cardurile. Evident nu s-a intamplat asta.

Ieri dupa examenul de la contabilitate am fost pana la sediul Lipscani (singurul care emite carduri in parteneriat cu ASE). Aici tanti directoare, o tanti foarte draguta, ne-a explicat motivele intarzierii si ne-a dat cateva detalii care va vor interesa pe toti. NU se mai emit carduri pentru ca au fost niste erori de „listare” (adica nu au primit numele tuturor elevilor non-bursieri care au solicitat un card), birocratie stupida, in fine nu stiu exact de ce, DAR ne-a spus clar ca nu vor mai emite carduri. IN SCHIMB vor elibera carduri INDIVIDUALE, (carduri Gaudeamus EURO 26 ) pentru fiecare student care demonstreaza ca urmeaza o facultate din cadrul ASE; totodata isi vor lua angajamentul de a anunta facultatea ca studentul X are un card Z, cu contul T pentru a putea incepe „operatiile” de jonglat bani.

DECI, toti cei care nu aveti carduri, va duceti frumos la BCR Lipscani, mergeti la departamentul „operatiuni cu persoane fizice” si aici nu stati la rand, mergeti direct la unele din cele 5 (parca 5) birouri si ii spuneti clar celui care e la respectivul birou ca vreti un card Gaudeamus EURO 26 si ca sunteti elev ASE + nu stiti daca sunteti pe acea „lista”.

Va va trebui: Buletin de Identitate, Legitimatie de Student, Legitimatie de Transport (practic hartia aia pe care o folositi sa primiti reducerea de 50% la abonamentele RATB si METROREX, aceeasi hartie pe care o aratati „nasului” cand ii dati biletele de tren pentru validare); si ceva rabdare ;).

Cardul vi se va elibera in maximum 10 zile lucratoare, dar puteti merge si peste o saptamana caci de obicei merge repede treaba.

Anunțuri
  1. 20 Ianuarie, 2009 la 8:48 pm

    eu sunt bursiera si nu mi-a venit. concluzie: secretarele de la ase sunt niste incompetente 😐

  2. CH
    20 Ianuarie, 2009 la 11:02 pm

    daaa si asta =))

  1. 28 Ianuarie, 2009 la 9:14 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: