Prima pagină > Cugetari, Despre mine > Honestly, maybe

Honestly, maybe

Daca am apreciat vreodata ceva, e sinceritatea. Va rog, incercati sa fiti sinceri, nu e asa de greu, nu omorati pe nimeni ba mai mult va ajutati chair pe voi. Cel putin mi se pare normal daca cineva este sincer cu voi… macar din bun simt, sau respect sa fiti la randul vostru sinceri. Inteleg ca va este greu, dar fiti sinceri atunci cand trebuie, nu zic mereu, dar in momentul cand trebuie va rog din suflet sa fiti onesti. Nu am putut suporta oamenii care mint, pentru ca mai mereu imi dadeam seama, daca tot ma minti macar minte-ma cu stil… in asa fel incat sa te cred, intr-un asa fel incat si tu sa crezi jumatate din minciuna…

Sinceritatea implica recunoasterea unui adevar, ori fie adevarul in sine, fie actul recunoasterii reprezinta un obstacol, de ce? … nu am inteles niciodata… nu suportati adevarul ? sau nu stiti sa vorbiti ? nu cred ca aveti probleme la limba romana „de strada”. Ce va retine in a rosti un adevar ? Preferati sa spuneti mai bine multe minciuni decat sa acceptati un adevar ?

Nu va mintiti cu: „pei nu vreau sa ranesc”, adica acel adevar sa fie dur pentru anumita persoana, care e problema ? priviti asa daca i-l prezentati, practic i-ati facut un repros constructiv. O ajutati sa devina cineva mai bun, sa evolueze. Credeti ca respectiva persoana vrea sa ramana asa cum e toata viata sau poate ar vrea sa se mai adapteze un pic, sa se schimbe un pic, sa isi cladeasca o personalitate ?

Repet pentru a nu stiu cata oara, deja cred ca sunt enervant caci stiu ca mie asta mi se pare, FITI SINCERI.

truth-lies

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: