Ce vrei de la Mosu’ ?

Santa reading letters

O intrebare pusa celor mici, celor care cred ca ar exista un batranel grasun cu barba alba, imbracat in rosu si care are in spate un sac plin (nu cu cartofi :/) cu cadouri.

Nu vrem sa le ruinam visele, da exista Mos Craciun :)) . Exista si spiridusi mici cu palarii verzi. Spiridusii astia il ajuta pe Mosu’ sa creeze cadourile, sa le asambleze mai bine zis. Stiti ca in toate filmele mosul face doar pe delivery man, un fel de Transporter care are o sanie cu 6+1 ? reni putere (6 erau ? + Rudolf ?) in loc de Audi.

Daca ne gandim bine cei doi ( Mosu si The Transporter) seamana un pic:

– amandoi au costume specifice,

– amandoi au cate o ascunzatoare bine cladita,

– amandoi au ca target copii  (in transporter 3 stiu ca era un pusti pe post de „pachet”), si mai stim pe cineva cu acelasi target, cu un „wonderland” al lui ….

– Mosu’ intra pe cos, transporter intra fie pe geam fie sparge usa;

– amandoi au cate un mijloc de transport mai „destept”, adica al Mosului zboara, al lui T porneste doar cu parola.

– stim cat de stricti sunt amandoi cu indeplinirea unei misiuni

– M are spiridusi ca ajutoare, T… habar n-am 😐 mdea… nu prea seamana aici, my bad ! .

In fine, aici e vorba de M nu de Transporter. Ati fost sau nu cuminti anul asta? Sa nu credeti ca daca nu primiti nimic anul asta inseamna ca nu va mai iubese M, ci doar ca a fost un pusti mai rasfatat in alta parte a globului si a trebuit sa care mai mult, lasati ca o sa se reporteze cadoul, o sa primiti la anul mai mult :). Si sa nu credeti ca o sa primiti prea multe, sa nu aveti impresia ca veti fi rasfatati, exista totusi o limita la cadouri, cadourile au si ele un standard, un maxim si un minim. Adica nu veti primi niciodata un seria 7, odata ca nu prea are cum sa il care M, (decat daca nu vorbeste cu T sa il conduca pana la usa ta, dar deja nu se stie daca il mai primesti intreg…), plus ca spiridusii sunt niste chestii mici, cum sa ridice ei jante de 20″ ? Ei sunt obisnuiti cu Tico, Matiz, Smart hai poate si ceva 2o6 dar mai mult nu :/.

In fine … cum bine spunea Cristi, NU despre asta e Craciunul, parca azi se nastea Iisus ? (asa a zis el, nu dati in mine ca nu va cunosc religia). Adica, nu inteleg de ce se sarbatoreste nasterea lui Iisus prin oferirea de cadouri unul altuia ? Ce „combinatie” are Mos Craciun cu Iisus ? REPET nu va cunosc religia, asa ca nu ma injurati daca spun ceva gresit. Dar trebuie sa recunosc ciudat modul in care sarbatoriti nasterea lui Iisus, atat am de zis.

[edit] mi-a explicat cristi, dar nu am inteles de unde spiridusii aia… dar in fine :)) important ca am inteles „principiul” [/edit]

Anunțuri
  1. CH
    23 Decembrie, 2008 la 8:20 pm

    hai sa zicem… ca te cunosc

Comment pages
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: