Prima pagină > Buc life > Pizza, mancarea saracilor

Pizza, mancarea saracilor

Am auzit la un momentdat ca pizza este mancarea saracilor (in Italia). E destul de ciudat caci la noi pizza e o mancare de „lux”, in sensul ca nu mancam pizza in fiecare zi :/.

In fine eram la Unirea, in mall, la ultimul etaj la un „bistro”, asteptand o prietena sa isi cumpere o pizza la pachet. Ne asezam noi la o masa, care era fix langa un cuplu care aveau aceeasi soarta ca si noi, isi asteptau mancarea 😐 . Eh si reprezentantul lui Adam a fost un adevarat gentleman si s-a oferit sa aduca shaworma la farfurie a domnisoarei si pizza lui, la masa. Evident mai intai a fost serivta domnisoara si pizza lui a fost pusa pe masa dupa. In timp ce respectivul isi punea portofelul inapoi in buzunar, „Eva” se chinuia sa isi traga shaworma mai aproape… si in timpul „travaliului” ei a reusit sa loveasca farfuria cu pizza care a cazut pe podea :

* Imi cer scuze ca se vede asa prost dar am doar 2mp amarati la mobil :/

Sa continui, dupa ce si-a vazut ~ 17lei dati pe jos si ochii Evei erau mari si stralucitori ca ai unui catelus, a luat pizza si a cerut o alta, DAR a comandat si 2 beri… ca sa ii treaca supararea :)). Va bat la pariu ca aia a fost cea mai „uscata” shaworma pe care a mancat-o Eva :))

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: