Prima pagină > ASE > CAMINE : Cazare la ASE

CAMINE : Cazare la ASE

O sa mai scriu niste informatii pentru cei care inca nu ati venit sa va luati camerele in primire.

De la 9 pana la 16:00 puteti merge la MOXA caminul A (practic pe strada Mihail Moxa o tineti pana jos si se vede pe stanga o bariera unde sunt caminele). Ca sa stiti exact este caminul cu a doua coada… adica vor fi 2 cozi una la Moxa D (unde se dau camerele in primire) si la Moxa A unde se dau legitimatiile de camin respectiv contractul de cazare.

ATENTIE cand mergeti sa va luati contractul de cazare, NU trebuie sa stati la coada daca sunteti de la Finante / Cibernetica /Fabic (nu sunt sigur) intrati direct si pe stanga.Este o lista afisate cu facultatile la care nu trebuie sa stai la coada. Respectiva lista este in interiorul cladirii, pe stanga. Nu sunt sigur care sunt toate facultatile de pe aceasta lista dar nu strica sa verificati, indiferent de ce facultate apartineti.

ATENTIE DOAR duminica mai puteti sa platiti acea taxa pe luna octombrie la ADMINISTRATORUL de camin, daca mergeti in alta zi trebuie sa va prezentati la orice casierie (recomand cea de la moxa)

Totodata aici recomand sa luati o alta persoana care sa se duca sa stea la coada la camin (unde va veti lua cheia de la camera) ca sa economisiti timp.

Odata ajunsi la Biroul Administrativ trebuie sa prezentati urmatoarele : Contract de cazare original + copie Buletin original + copie Legitimatie de camin SI NU UITATI anexa foto (anexa foto e practic o foaie a4 unde sunt poze cu camera de camin pe care o primiti de la MOXA A, cand va luat si contractul de cazare)

Acum o sa aveti de asteptat dar… na… asta este sistemul 😛

Va astept pe toti pe 1 oct la festivitatea de deschidere 😀

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: