Moda zilelor noastre

asa cum mi-am propus voi incerca sa tratez  cam de 3 ori pe saptamana cate un subiect… prin a trata inteleg sa incerc sa amuz publicul cititor :))

azi am ales sa vorbesc despre „moda”…. un termen  care dupa mine a fost inventat de cativa oameni, usor narcisisti as zice, care alta treaba nu aveau decat sa comenteze „Carpele” purtate de celelalte fiinte din jur, pe sistemul:

narcisistul->mai tu,… tu prostule…

umilul cetatean->eu ?

–>da tu prostule…. NU sti sa te imbraci… ce sunt cu hainele alea… carpe ordinare…. uite la mine, vezi numai de firma „originala”, ia uite cum sta Dia si Geo pe mine …

->aoleo… pei trebuie sa fac si eu ceva … trebuie trebuie sa fiu la … „Moda” …..

( „–>” = narcisistul   / „->” = cetateanul)

de aici cred ca s-a tras si sintagma „A fi la moda”… nu inteleg de ce ar trebui sa fiu la moda… de ce ar trebui sa incerc sa fiu acelasi cu un numar … relativ mare de alte persoane. dupa mine, ar trebui exact invers… fiecare ar trebui sa incerce sa se individualizeze…. nu zic neaparat prin haine… adica hainele au un rost simplu… sa ne imbracam cu ele…. ar trebui sa ne imbracam cu ce ne place….. noua …. NOUA nu „oare o sa arat bine in rochia asta?…. sper sa nu ma arate grasa…” nu … nuuuuu  nu ar trebui sa „traim” pentru altii…

ma rog pana acum nu prea am ironizat mai nimic…. de acum incepe :))

voi vorbi in principiu despre ultimul „racnet” de genti pentru reprezentantele sexului frumos. Da vom vorbim despre gentile XXL (nu nu este un film porno ….), despre gentile in care ar pute incapea lejer posesoarele lor, despre gentile asa de mari ca poti cumpara 4 kg de cartofi, un pepene rosu, 2 kg de ceapa, 1 kg de rosii cativa castraveti si inca vei mai ai loc pentru un suc, evident la 2 L, …… eu le zic sacosi … ca sincer asta sunt… niste sacosi care sunt purtate fie pe umar… sau pentru a „completa” teoria mea sunt „Carate” ca niste sacosi ordinare.

am cautat si am gasit 2 videoclipuri care ma vor ajuta,

si

ne intereseaza in primul video de la 00:58  pana la 01:07, al doilea video de la 00:45 pana la 00:48

ce observam ? in videoclipul Dangerous al lui Kardinal apare tanti de e „dangerous”… cu niste .. ce? DA SACOSI… alea sunt SACOSI nu sunt GENTI … nu stiu de unde a inceput nebunia cu gentile xxl… adica sunt de parere ca o duduie ar fi zis: „mei… eo sunt o duduie….. si imi plac gentile si sa cumpar mult…. dar nu-mi place sa car toate hainele care le iau de la Gorbaci…. reprezentataa D&G…. ce sa fac ce sa fac.. .STIU imi fac o geanta … mare… da MAAARRREEE cu care merg la „shopping”.. o sa am asa in ce sa car „tzoalele” si totodata voi fi „la moda”….    ”

in videoclipul Killa al trupei Cherish  observam ca nenea Young Joc spune „with that duffle bag” referindu-se la gentzica pe care o prezinta…. acuma am facut niste research, aparent duffle bag = a large cylindrical bag of heavy cloth; for carrying personal belongings.   Deci la originea lui … sau a ei, ma rog, duffle bag este o punga mare pentru carat obiecte personale….  acum de la „punga” la „geanta” ar fi un drum … lung zic eu….

intr-o era unde miniaturizarea pare a fi un raspuns pentru o dezvoltare umana durabila (ah economie asta ma omoara :)) ) sa avem genti xxl… peiii nu prea ar fi recomandat… dar stati calmi… cred ca stiu de ce nu ne „afecteaza” inca aceasta utilizare de material in „Exces”… pentru ca materialul necesar este luat din alte parti.. exemplu un blug cu talie joasa…. un tricou care se termina „Accidental” la buric unde este situat timid un pierce… o rochie de seara care nu are „spate” si care la cea mai usoara briza a marii va dezvalui o pereche te tanga :))

Acest post, ca si multe care vor urma, este doar un pamflet… si trebuie luat ca atare.

Reclame
 1. mitzu
  16 septembrie, 2008 la 9:03 pm

  SRN crede ca eu cred ca flr te vede mereu imbracat ca un emo. doar ca SRN ala e de fapt bogdan soto-soto :))

 2. SRN
  16 septembrie, 2008 la 9:43 pm

  nu-i ma bogdan, ce-ai. Sunt chiar eu :))

 3. 17 septembrie, 2008 la 3:55 pm

  da da…stiu arata bine o femeie imbracata frumos.dar nu e greu sa umbli cu chesti dealea?

Comment pages
 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: